Greenify v2.3.1 build 11 full apk (Donation Package)


Root yetkisi olan bir çok kullanıcı arka planda çalışan uygulamaları kapatmak için Task Killer uygulaması kullanır. Task Killer uygulamaları belirli aralıklarla çalışan uygulamaları kapatarak ram üzerindeki yükü azaltır. Kullanıcılar Task Killer uygulamalarını kurtarıcı olarak görür ama bu uygulamalar çok faydalı değildir çünkü kapatılan her uygulama tekrar çalışmak için daha fazla işlemci ve Ram’a yüklenir.  İşte burada karşımıza GREENIFY uygulaması çıkıyor.
Greenify uygulaması size Android cihazınızda yüklü olan ve çalışan uygulamaları size listeliyor ve sizin seçtiğiniz uygulamaları siz kullanmıyorken dondurarak arka planda çalışmasını engelliyor. Siz ne zaman engellediğiniz  uygulamayı tekrar başlatırsanız o zaman uygulamayı tekrar çözerek normal bir şekilde kullanmanızı sağlıyor. Greenify,  Titanium Backup gibi kalıcı bir dondurma işlemi yapmıyor.
Greenify uygulamasını kullanmak çok basit. Öncelikle cihazınızda Root yetkinizin olması gerekli eğer Root yetkiniz varsa Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirip kurabilirsiniz.
Kurduktan sonra uygulamayı açın ve sağ üstteki “+” işeretine basın. Size cihazınızda arka planda çalışan, uyku modunda çalışmaya devam eden ve cihazda yüklü olan uygulamaları listeleyecek. Buradan durdurmak istediğiniz uygulamaları seçin žžve “✔” işaretine basın hepsi bu kadar. Artık Greenify bu uygulamaların arka planda çalışmasına izin vermeyecek.


Özellikler:

Resimler:



Download

Apk + Donation + Xposed Cracked - Zippyshare

-apkyı kurun
-donation pack kurun
-xposed lazımsa kurun
-full olarak greenify kullanın :)


#ishakcez

0 yorum: