Nova Launcher Prime v3.0 Full Beta 3 Apk + TeslaUnread v3.0 Final Apk İndir


Android’in klasik kilit ekranından sıkılanlar için tasarlanan Go Locker size farklı kilit ekranı deneyimi yaşatacak özelliklere sahip.

50 milyonu aşkın kişi tarafından kullanılan ve Go Launcher Ex ekibi tarafından geliştirilen Go Locker, Android 2.0 ve üzeri tüm cihazlarda çalışabiliyor. Go Locker’ın son sürümü lan 1.82 ile birlikte gelen başlıca değişikliklerden birisi Mobil Güvenlik uyarıyısdı. Bu uyarı eski sürümlerde virüs prıgramlarında zararlı uygulama olarak görünmesini sağlıyor bu sorun Go Locker 1.82 ile tamamen giderildi.

Go Locker ile neler yapabiliyorsunuz bunlardan bahsedelim; Telefonunuzun kilit ekranını farklılaştırıp resimler ekleyebiliyor, GO Launcher EX arayüzü ile tamamen uyumlu çalışabiliyor, Kolay kullanıma sahip, Telefonunuzun kamera, SMS ve arama kısmına kilit ekranından doğrudan erişebiliyorsunuz, Farklı temalar ile Go Locker‘ın şeklini değiştirebiliyorsunuz, Güvenlik desteği ile kilit ekranına şifre veya görsel şifre belirleyebiliyor aynı zamanda Acil telefon çağrı için acil durum kilidini kullanabiliyorsunız.

Özellikler
Güncelleme: May 29, 2014 
Boyutu: 3.4Mb
Güncel sürüm: 3.0 beta 3 / v3.0 Final 
Android sürümü: 4.0 ve yukarısı

Resimler





  Apk + TeslaUnread:




0 yorum: