Draw Something v2.333.222 Full Apk İndir

Draw_Something
Draw Something, Çiz Bakalım gibi resim ile kelime anlatma oyunudur, Çiz Bakalım'dan farkı ise bir topluluğa karşı değil de arkadaşınızla veya herhangi bir ikinci kişiyle oynamanız, oyun içinde kullanıcılar bir birine üstünlük sağlamak yerine tabiri caizse güçlerini birleştirip ilerlemeye çalışıyor, ilerledikçe puanlar kazanıp, rekorlar kırıyor.

Oyunculardan birisi kolay, orta ve zor seviyesinden seçeceği kelimeyi çiziyor, partneri ise seçilen kelimeyi, ipucu olarak verilen harflerle doğru tahmin etmeye çalışıyor,
Kelimeyi olabildiğince iyi çizebilmeniz için silgi, farklı renkde kalem vb. materyaller de emrinizde.

Son derece eğlenceli olan oyunun bir güzelliği ise resmi çiztikten sonra, tahmin edecek oyuncunun çizimin her anını saniye, saniye izleyebilmesi.

Çizilen kelime hakkında bir fikriniz yok ise pas deyip çekilebiliyorsunuz, fakat bu üst,üste ilerleme rekorunuzu sıfırlıyor,

İsterseniz arkadaşlarınızla, isterseniz de rastgele bulabileceğiniz bir kişiyle oynayabileceğiniz oyunda, aynı anda birden fazla kullanıcı ile oynamanız mümkün.

Oyun İngilizce olduğundan İngilizce kelime haznenizin iyi olması gerektiğini söyleyebiliriz, genelde çizimler üzerinden tahmin yürütülmesine rağmen bazen oyunun amacı dışına çıkıp çizim yapmak yerine direk kelimeyi ekrana yazıp gönderen ya da kısaltma kullanan kullanıcılar da oluyor, örneğin New York kelimesini "N.. Y..." şeklinde anlatmaya çalışanlar buna en basit örnek.

Genel olarak bağımlılık yapan oyun kelime haznenize ve çizim kabiliyetinize güveniyorsanız tam size göre diyebiliriz,

Oyunun bu ücretsiz versiyonunda mobil reklamlar bulunuyor, reklamsız ve ekstra bir kaç özellik olsun istiyorsanız 0.99$ gözden çıkarmanız gerekiyor.

Apk:

0 yorum: