Hexen 2 Touch 1.4 Full Apk


Hexen 2 Touch 1.4 FULL APK, grafik ve oynanabilirlik konusunda DOOM veya QUAKE serisini andıran oldukça eski bir oyunun android platformu için uyarlanmış halidir. Hexen. Aksiyon, macera ve korkuyu bir arada barındıran sürükleyicilik bakımında daima mükemmel ötesi bir oyundur. FPS tarzına mensup olan Hexen’de amacınız 4 farklı birimden yani paladin, haçlı, asas ve büyücüden birisini seçip oyuna başlamak ve karşınıza çıkan yaratıkları etkisiz hale getirmekten ibarettir. Yalnız sizin dışınızdaki yaratık ve diğer karakterlerin yapay zekası oldukça iyidir, bir hayli zorlanabilirsiniz. Kontroller joystick mantığıyla işlemektedir. Grafikleri 3D olup ses kalitesi idare edecek seviyededir. Oyun normal şartlarda DOS bilgisayarlar için yapılmış olup android platformuna portlanmıştır. Karakterinizde ok, bıçak, kılıç, asa vb. ekipmanları kullanabilirsiniz. Hexen 2 Touch Play Store’da 5.18TL’dir. Burada ücretsiz! Güle güle kullanın.


KURULUMU

Hexen 2 Touch 1.4 FULL SD DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım “Beloko” ve SD kartımızın ana dizine koyalım (sdkart://).
Hexen 2 Touch 1.4 FULL APK dosyamızı kurup oyuna giriş yapalım.
Açıldığında Start Full butonu ile oyuna başlayın karşınıza yazı yazmanız gereken bir sayfa açılacaktır geri tuşunuz ile oradan ayrılın gerisi zaten normal menüdür.

0 yorum: