Modern Combat 5: Blackout v1.0.1 full apk+data indir

MC5 Blackout Tokyo jpg
Blackout : Peki, iki hafta önce bizModern Combat serisi , Modern Combat 5son taksitpeçe geri çekti . Biz oyuncular yoğun ve dinamik yalnız kampanya ile oynamak mümkün olacak hakkında konuştuk . Bu tek oyuncu modu oynanış durumları ve gerilimli , aksiyon dolu bir hikaye bir çeşitlilik sunuyor kısa bir görev olacak . Biz de iyi silahlanmış terör örgütünün kitle imha silahlarının bir gönderiyi güvenli Venedik'te özel bir operasyon üzerinde çalışıyor ,oyun Phoenix ,oyununana karakteri ile başladı nasıl hakkında konuştuk . Phoenix Venedik bazı geziden , ama o datek oyuncu kampanya boyunca Tokyo uğrarım birlikte , oyuncuların toplam anarşi ortasında mücadele Phoenix kullanacağız .
Bugün, Modern Combat 5 ilerlemesi ve sınıfları hakkında konuşmak için gidiyoruz . Kalem ve kağıt millet tut , bunu kaçırmak istemiyorum! İlk duyuru kapalı devam , bunu Modern Combat 5 paylaşmak gerçekten heyecanlıyız : Blackout birleşik bir ilerleme sistemi yer alacak. Butek oyunculu ve çok oyunculu ilerlemenin, hem tek tutarlı bir oyun deneyimi bir araya koymak anlamına gelir . Bir tek oyuncu misyon deneyim olsun ? Harika! Siz multiplayer bazı noobs kendi oturumyansıdığını görürsünüz . Çok üzerinde bazı ciddi öldürür kadar rafa ? Daha iyi ! Bir sonraki aksiyon dolu tek oyuncu misyontecrübeyle göreceksiniz . Bu olursa olsun oynamaya ne modu , size , puan silah artan çeşitli silahlar , mastering ve tabii yenilerini çözmenin doğru çalışmak mümkün olacak demektir . Oharada , kilidinisilah tüm tek oyunculu ve çok oyunculu hem de kullanışlı olacaktır . O kadar hasta?
MC5 Blackout Classes jpg
Şimdi, sınıfları konuşalım . Modern Combat 5 sadece silah gibi , tek ve çok oyunculu karşısında oynanabilir , dört asker sınıfları yer alacak . Bu sınıflaroyuna dahil ediliyorbirleşik ilerleme sistemi için büyük bir faktör vardır . Eğer seviye yukarı gibi, Yetenek Puanı alırsınız ve bu noktalardan sonra bir sınıfınetkinliğini artırmak becerileri kilidini açmak için kullanılır . Dört sınıfların her biri bu silah türlerine ikramiye teklif bu donatabilirsinizsilah ve birkaç sınıf - özel beceri ile tanımlanır . Ben aşağıda her sınıf vurgulanmış , bu yüzden bunu kontrol ettik !
Assault - orta menzilli mücadele de etkili bir saldırgan savaşçı . Saldırı tüfekleri ve tabancaları donatıyor .
Ağır - Esneklik ana avantajdır . Av tüfeği ve RPG donatıyor . Ağır orta menzilli savaşta yakın evde hissediyor .
Recon - hızlı aksiyon ve açığa düşman üzerine odaklanır . SMGs ve tabancaları donatıyor . Recon yakın mesafeden mücadele etkilidir .
Sniper - gizli bir yaklaşımla Atıcılık odaklanır . Sniper tüfekleri donatıyor ( elbette) ve tabancalar . Uzun mesafe savaşta etkili .
Ben olduğumu biliyorum , bu sınıf duyuru yukarı sinirli var umut ! BenAğır veya Recon olarak ya koşturup vedüzenli düşman ekipleri yırtarak olacak düşünüyorum . EminGameloft blog ve daha duyurular için sosyal medya kanallarına ayarlı kalmak olun. Bir dahaki sefere kadar , Asker !

not:oyun 2 hafta içinde çıkacak çıktığında eklenecektir.büyük ihtimal türkçe olarak sunulması bekleniyor

0 yorum: