Can Knockdown 3 Full Apk ve SD Data - Tüm Bölümler Açık Mod


Can Knockdown 3 FULL APK, hepinizin yakından tanıdığı yapımcılığını Infinite Dreams stüdyosunun üstlendiği mükemmel bir oyun serisinin sonuncusu olan oyundur. Bildiğiniz üzere oyun her ne kadar Play Store’da ücretsiz olsa da tüm bölümler açık olarak inmiyor. Kapalı bölümler için belli bir ücret ödeyip açmanızı talep ediyor. Bunun önüne geçmek adına MOD yani tüm bölümler açık olarak sunmak istiyorum. Oyunu hevesiniz kursağınızda kalmadan oynayabilirsiniz. Can Knockdown serisini kısaca anlatmak istiyorum. Sahip olduğunuz toplar ile karşınıza dizilmiş teneke kutuları devirmeye çalışıyorsunuz. Basit demir kutuların yanı sıra patlayıcı özellikte olan yada ekstra top verebilen demir kutularda bulunmaktadır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Can Knockdown 3 Play Store’da 190.000’den fazla indirilmiştir.


KURULUMU

Can Knockdown 3 FULL SD dosyamızı indirip rardan çıkaralım “pl.idreams.CanKnockdown3″ ve android/obb klasörüne atalım. (obb klasörü yoksa siz oluşturun)
Can Knockdown 3 FULL APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Can Knockdown 3 bölüm hilesi : oyuna giriş yaptığınızda istediğiniz kısımdan başlayabilirsiniz yalnız 1.bölümden itibaren ilerlemeniz gerekiyor.

0 yorum: