DR.WEB V.9 ANTi-ViRUS PRO V9.01.3 FULL LiSANSLI APK


Dr.WEB v.9 Anti-virus PRO v9.01.3 APK, bilgisayar teknolojisi yaygınlaşmaya başladığından bu yana hayatımızda daima var olan ve olmaya da devam edeceğine inandığım virüsler, başta mobil olmak üzere artık her platformda boy göstermeye başladı. Bunu fark eden yapımcı firmalar çareyi mobil cihazlar içinde antivirüsler geliştirerek bulmaya yöneldiler. Bugünün ilk konusu hepinizin yakından tanıdığı gelişmiş antivirüs programı Dr.WEB’in android cihazlar için geliştirmiş olduğu Dr.WEB v.9 Anti-virus PRO’dur. Üstelik hiç bir kısıtlamaya maruz kalmamanız için FULL LİSANS sürüm olarak sunuyorum. Bu sayede uygulamayı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Dr.WEB’in başlıca özelliklerine gelecek olursak telefonda tam koruma sağlamak amacıyla daimi olarak çalışır, farklı tarama seçenekleri ile güvenliğinizi sağlar. Arama ve mesaj engelleme özelliği sayesinde sizleri rahatsız eden numaraları kolaylıkla durdurabilir. Gelişmiş ağ kontrolü yaparak hem sınırlama, yani kota getirebilir hemde ağ üzerinden gelecek tehlikeleri önler. SD kartınızda bulunan bilgisayar virüsleri de dahil olmak üzere pek çok zararlıyı temizleyebilir. Telefonla tam uyumlu çalıştığı için tehditlere fırsat vermez. TÜRKÇE dil desteği ile kolay kullanım sağlar. Dr.WEB v.9 Anti-virus PRO Play Store’da 165.67TL’dir. Ayrıca şuan kullandığım antivirüs uygulamasıdır. Burda ücretsiz! Güle güle kullanın..


KURULUMU

Dr.WEB v.9 Anti-virus PRO v9.01.3 dosyamızı indirip rar'dan çıkaralım içerisinden com.drweb klasörü ve DrWebantivirusPRO9013-androidoyunclub.apk dosyası çıkacaktır.
com.drweb klasörünü android/data klasörüne taşıyalım ve DrWebantivirusPRO9013-androidoyunclub.apk dosyamızı kurup uygulamamızı başlatalım.
Karşımıza çıkacak olan ilk bildiriyi onaylayıp VAR OLAN LİSANSI KULLAN deyin ardından DOSYADAN KOPYALA deyip onaylayın Dr.WEB 16.04.2017’e kadar lisanslı olacaktır.
UYARI: Dr.WEB için uygulama güncellemesi yapmayınız aksi halde lisans hatası alırsınız, veritabanı güncellemesi yapabilirsiniz.

0 yorum: