Iron Man 3 1.5.0L Full Apk - Para Hileli


Iron Man 3 1.5.0l MOD APK, MARVEL firmasına ait olan yapımcılığını GAMELOFT’un üstlendiği mükemmel bir oyunudur. Önceki sürümlerine göre apk boyutu küçültülmüştür. Oyunda yaşanan maddi sıkıntılardan dolayı MOD yani sınırsız para hileli olarak sunuyorum bu sayede oyun içindeki tüm zırhları, ekipmanları ve özellikleri kullanabileceksiniz. Malibu Sahilleri, New York Şehri ve Çin olmak üzere dünyanın 3 farklı bölgesinde robotlar ve çeşitli engeller kıyasıya mücadele sizleri bekliyor. STARK endüstrisinde 18 adet farklı özelliklere sahip olan zırhı araştırabilirsiniz ve kullanabilirsiniz. Düşmanlarınıza gelecek olursak çizgi roman ve filmlerden tanıdığımız Crimson Dynamo, Ezekiel Stane, Living Laser, M.O.D.O.K. gibi karakterler Iron Man’i bekliyor olacak. Düşmanlarınızı rahatça yok etmek için üst seviye zırhları seçip geliştirmelerini tam olarak yapınız. Iron Man 3 Play Store’da 990.000’den fazla indirilmiştir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur.


KURULUMU

Iron Man 3 1.5.0l Full SD DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım “com.gameloft.android.ANMP.GloftAMHM” ve android/obb klasörüne atalım (obb klasörü yoksa siz oluşturun)
Iron Man 3 1.5.0l Full APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Iron Man 3 para hilesi : oyuna giriş yapın ilk bölümü bitirin ardından paranıza bakınız.
Iron Man 3 açıldığında RUSÇA olarak açılacaktır. Oyunu açtığınızda gelen ilk ekranın SOL alt köşesinde bulunan buton ile ayarlara girip dili değiştirebilirsiniz.

0 yorum: