Sniper 3D Assassin 1.1 - 1.2 Mod Full Apk ve SD Data - Para Hileli


Sniper 3D Assassin 1.1 MOD APK, keskin nişancılık oyunu isteklerine istinaden sunma gereksinimi duyduğum yapımcılığını Fun Games For Free stüdyosunun üstlendiği aldığınız görevler doğrultusunda silahınızı kullandığınız mükemmel bir oyundur. Oyun içinde yaşanan para sorunlardan dolayı mod yani sınırsız para ve taş hileli olarak sunmak istiyorum. Standart bir keskin nişancı oyunundan ne beklentileriniz varsa fazlasıyla karşılayabilecek seviyededir. Oyun evreni genel olarak Deer Hunter 14 oyununa benziyor diyebilirim, gerek menüler gerekse de silah alma kısmı neredeyse aynı tutulmuştur. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir eminim ki kısa süre içerisinde android platformunda adından söz ettiren yapımlar arasına girecektir. Oyun içi kontroller dokunma ve sensör olarak sağlanıyor. Diğer hedef alma oyunlarından ayıran en önemli farklılık düşmanı hedef alırken silahı sensörleriniz ile kontrol etmenizdir. Açıkçası gerçekçi bir hissiyat veriyor. Geliştirilebilir onlarca silah sizi bekliyor. Sniper 3D Assassin Play Store’da 5 milyondan fazla indirilmiştir.


KURULUMU

Sniper 3D Assassin 1.1 SD DATA dosyamızı indirip rardan çıkaralım “com.fungames.sniper3d” ve android/obb klasörüne atalım (obb klasörü yoksa siz oluşturun)
Sniper 3D Assassin 1.1 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Sniper 3D Assassin para hilesi : oyuna giriş yapıp ilk bölümü bitirdikten sonra para ve taş miktarına bakmanız yeterlidir.

0 yorum: