Gun Shot Champion v2.0.0 Mod Apk Para Hileli


Gun Shot Champion v2.0.0 PARA HİLELİ APK, hedef alma oyunlarından hoşlananlarınseveceği tarzdan olan, yapımcılığını Mediawork oyun stüdyosunun üstlendiği, 3D grafiklere sahip olan mükemmel bir oyundur. Klasik hedef alma oyunlarının aksine gerçekçi bir kontrol mekanizması vardır. Tek parmak ile tüm oyunu kontrol edebiliyorsunuz. Oyun içinde yaşanan para sorunlardan dolayı MOD APK yani sınırsız para ve sınırsız elmas hileli olarak sunuyorum. Tüm silahları satın alabilir ve son seviyelerine kadar geliştirebilirsiniz. Gun Shot Champion oyununda amacınız size verilen görev doğrultusunda seçtiğiniz tabanca ile karşınıza çıkan hareketli hedefleri vurmaktır. Yalnız görevlerde belirtilen minimum değerin altında vuruş yapmamalısınız. Grafikleri tamamen 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Gun Shot Champion Play Store’da 5.000’den fazla indirilmiştir.





KURULUMU

Gun Shot Champion v2.0.0 PARA HİLELİ APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Gun Shot Champion altın hilesi : oyuna giriş yaptığınız yapacağınız tüm alışverişinizde kullanacağınız altın kadar size eklenir, yani altınınız sınırsızdır.
Gun Shot Champion para hilesi : oyuna giriş yaptığınız yapacağınız tüm alışverişinizde kullanacağınız para kadar size eklenir, yani paranız sınırsızdır.

0 yorum: