Sniper X Feat Jason Statham v1.2.1 Mod Apk Para Hileli


Sniper X Feat Jason Statham v1.2.1 PARA HİLELİ APK, nişancılık ve silahlı oyunları sevenlerin kesinlikle denemeleri gerektiğini düşündüğüm, yapımcılığını dünyaca ünlü mobil oyun stüdyolarından birisi olan GLU’nun üstlendiği, JASON STATHAM karakterinin bize eşlik ettiği, mükemmel bir oyundur. Amacınız size verilen görevler doğrultusunda ilerleyip tüm düşmanlarınızı öldürmektir. Sniper X Feat Jason Statham içinde yaşanan para sorunlardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli ve sınırsız altın hileli olarak sunuyorum. Dilediğiniz silahı satın alabilir, istediğiniz gibi geliştirebilirsiniz. Zorlu düşmanlar, güçlü silahlar ve yoğun çatışmalar sizi bekliyor. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller joystick mantığıyla sağlanmaktadır. Sniper X Feat Jason Statham Play Store’da 102.000’den fazla indirilmiştir.





KURULUMU

Sniper X Feat Jason Statham v1.2.1 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Sniper X Feat Jason Statham 1.2.1 para hile apk : oyun içinde dilediğiniz gibi para harcayabilirsiniz, paranız azalmaz daima artar.
Sniper X Feat Jason Statham 1.2.1 altın hile apk : oyun içinde dilediğiniz gibi altın harcayabilirsiniz, altın miktarınız azalmaz daima artar.

0 yorum: