Zombie Run Hd v2.01 Mod Apk Para ve elmas hileli


Zombie Run HD v2.01 PARA ve ELMAS HİLELİ APK, koşu kaçış oyunlarını yani Temple Run tarzındaki oyunları sevenlerin kesinlikle denemesi gereken, yapımcılığını RetroStyle Games stüdyosunun üstlendiği daha öncede siteye eklediğim Spirit Run benzeri mükemmel bir oyundur. Zombie Run HD içinde yaşanan para sorunlardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli ve sınırsız elmas hileli olarak sunuyorum. Oyun içindeki tüm karakterlere sahip olabilir özelliklerini ve diğer ekipmanlarını dilediğiniz gibi satın alabilirsiniz. Adından anlaşılacağı üzere kontrol ettiğiniz karakterlerin geneli zombidir. Amacınız sürekli koşmakta olan zombiyi yönlendirerek ve engellerden kurtulmasını sağlamaktır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Zombie Run HD Play Store’da 60.000’den fazla indirilmiştir.

KURULUMU

Zombie Run HD v2.01 PARA ve ELMAS HİLELİ APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Zombie Run HD para hile apk : oyuna giriş yaptığınız yapacağınız tüm alışverişler ücretsiz olacaktır. Satın aldığınız ürünün fiyatı kadar size para eklenecektir.
Zombie Run HD elmas hile apk : oyuna giriş yaptığınız yapacağınız tüm alışverişler ücretsiz olacaktır. Satın aldığınız ürünün fiyatı kadar size elmas eklenecektir.

0 yorum: